Een transactie bewerken of verwijderen op de kassa

Op de kassa kun je geen transacties bewerken. Je kunt enkel transacties verwijderen. Dit kan rechtsboven via de knop 'Beheer'. Klik daarna op 'Toon transacties' zie onderstaande afbeelding. (Het kan zijn dat er een autorisatiecode nodig is zodat niet iedereen transacties kan verwijderen. Dit heeft de beheerder van de kassa dan ingesteld.) 

 

 

Hier kun je transacties selecteren en met de knop verwijderen de transactie uit het systeem halen.

 

Verwijderde transacties zullen altijd zichtbaar blijven in de beheeromgeving. In de rapportagefunctie kun je bij de tabblad transactiemutaties de verwijderde transacties inzien.