Een transactie bewerken of verwijderen op de kassa

Op de kassa kunt u geen transacties bewerken. U kunt enkel transacties verwijderen. Dit kan rechtsboven via de knop 'Beheer'. Klik daarna op 'Toon transacties' zie onderstaande afbeelding. (Het kan zijn dat er een autorisatiecode nodig is zodat niet iedereen transacties kan verwijderen. Dit heeft de beheerder van de kassa bij u op de vereniging dan ingesteld.)

Hier kunt u transacties selecteren en met de knop verwijderen de transactie uit het systeem halen.

Verwijderde transacties zullen altijd zichtbaar blijven in de beheeromgeving. In de rapportagefunctie kunt u bij de tabblad transactiemutaties de verwijderde transacties inzien.