Terminal instellingen kassa

Het standaard scherm van de kassa kan worden aangepast in de beheeromgeving via de beheeromgeving.

Stap 1: Log in als beheerder

Stap 2: kies Klantinstellingen

Stap 3: kies Terminals.

Stap 4: Klik op het groene potloodje voor de terminal waarvan u het standaard scherm wilt instellen.

Er is een aantal pagina's, waar settings ingesteld kunnen worden, aangepast. Het tabblad "Klantinstellingen - Instellingen" en wanneer je een terminal gaat bewerken via het tabblad "Klantinstellingen - Terminals".

We hebben informatie "tool-tips" toegevoegd, oftewel de informatie i's. Deze zijn aan alle settings toegevoegd. Wanneer je met een muis over een tool-tip heen gaat, wordt hij getoond.

Achter elke setting wordt weergegeven of deze is ingeschakeld of uitgeschakeld en op welk niveau deze is ingeschakeld. Er zijn twee niveau's: KLA (klantniveau) en TER (kassaterminal niveau). Door op die afkorting te klikken kan je het niveau aanpassen. Standaard haalt een kassaterminal z'n instellingen op uit het klantniveau, tenzij je op kassaterminal niveau een instelling doorvoert.

Stap 5: Selecteer achter Default scherm de categorie welke u wilt instellen als standaard scherm.

Stap 6: Klik vervolgens op Opslaan en start de kassa opnieuw op.