Verschil tussen de wegboekknop versus no-salepas

Voor gebruikers met een Startpakket is de enige optie om het eigen verbruik te registreren via de wegboekknoppen op de kassa. De knoppen kunnen in de beheeromgeving zelf worden ingesteld, maar kunnen door iedereen die achter de kassa staat worden gebruikt. Klik hier voor het artikel 'Hoe pas ik de wegboek knoppen aan?'

Als je vereniging gebruikt maakt van de Clubcardmodule, kan je voor de No-sale pas kiezen. Met een No-sale pas kunnen alleen de personen die ook daadwerkelijk recht hebben op de gratis consumptie deze gratis afrekenen. Daarnaast kunnen er limieten per Clubcard worden ingesteld, waardoor het eigen verbruik nooit hoger uitvalt dan vooraf aangegeven. Klik hier voor het artikel 'Download handleiding No-sale passen aanmaken'