Laatste KNLTB-import bewerken - per groep of individueel, limiet, korting, tegoed etc.

Je kunt al de gebruikers van de laatste KNLTB-import in één keer selecteren. Op deze manier kan je deze gebruikers in één keer korting geven, een limiet verhogen/verlagen, hun inloggegevens versturen, enz. In dit artikel wordt het wijzigen van het kortingspercentage en het limiet / saldo uitgelegd.

Hoe doe je dit?

Omdat je iets wilt veranderen wat te maken heeft met de rekeningen van de gebruikers, moet er ook gefilterd worden in het rekeningen & passen tabblad.

Stap 1: Ga naar het tablad "Rekeningen & Passen - Rekeningen"

Stap 2: Klik door middel van het 'drop-down-menu' "aanmaakdatum gebruiker" aan. Klik dan '=' aan, de desbetreffende datum en klik op

(Zie onderstaande afbeelding.) Nu verschijnen alle gebruikers die die dag zijn aangemaakt.

Stap 3:
Klik in het selectievakje in de groene balk (zie afbeelding onder) om alle rekeningen in één keer te selecteren.

Stap 4: Klik onderaan de pagina op

Stap 5: Vul achter "Nieuwe Korting (in producten)" de korting in of maak een keuze door middel van het 'drop-down-menu'. Je kunt bijvoorbeeld ook bij 'Credits bijschrijven' een bedrag op deze rekening zetten.  Klik wanneer je klaar bent op Opslaan.