Het verwijderen van oude KNLTB-passen

Als je wilt dat de oude KNLTB-passen niet meer als betaalpas gebruikt kunnen worden, kan je ze het beste in één keer verwijderen.

Hoe doe je dit?

Stap 1: Ga naar het tabblad "Rekeningen & Passen – Passen". Kies in de filter achter "Zoeken op" voor de optie "Pasnummer" en vul daarachter in het invulveld 2016 in. Selecteer het vakje achter "Met bondsnummer". Zo worden alleen de KNLTB-passen opgezocht. Klik op “Zoeken”.

Alle KNLTB-passen waar 2016 in staat worden nu getoond.

Stap 2: Wanneer de selectie naar wens is, kan alles weer in één keer geselecteerd worden door het selectievakje aan te vinken in de groene balk boven deze pasnummers. Zie de afbeelding hieronder.

Stap 3: Klik daarna op . Er verschijnt een melding. Klik op "OK". De passen zijn verwijderd.