Permanente bonnen / vaste bonnen

Let op: De bonmodule is een extra module die mogelijk niet voor je ingeschakeld is. Neem contact op via info@lecreditsportif.nl voor meer informatie.

Transacties kunnen in de kassa op een bon gezet worden zodat alle transacties bijvoorbeeld aan het eind van een avond voldaan kunnen worden.

Normaal gesproken verdwijnt een bon nadat deze is betaald. Wanneer je vervolgens een nieuwe bon met dezelfde naam wilt gebruiken, moet de bon opnieuw aangemaakt worden.

Het is echter mogelijk om bonnen automatisch terug te laten keren nadat zij afgerekend zijn. Dit kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld met een vast aantal tafels werkt waarop je altijd transacties wilt kunnen boeken.

Hoe doet je dit?

Stap 1: Ga in de beheeromgeving naar het tabblad 'Klantinstellingen - Bonnen':

Stap 2: Klik op 'Nieuwe bon' om een nieuwe bon aan te maken.

Stap 3: Voer de naam van de nieuwe bon in en kies een kleur door in het grijze vierkantje te klikken en vervolgens in de pop-up een kleur aan te klikken. Klik tenslotte op 'Opslaan'.

Bonnen kunnen bewerkt en verwijderd worden in het in stap 1 getoonde scherm via het het potloodje en het kruisje.

LET OP: Als je een bon verwijdert via bovenstaande manier, zal de bon nog niet verwijderd zijn op de kassa indien er nog transacties op staan. Je dient dan via de kassa de bon af te rekenen. Het verwijderen van de bon via bovenstaande manier zorgt er enkel voor dat als de bon afgerekend is, de bon niet blijft staan (met saldo 0).

Het maximum aantal tekens voor de naam van een bon is 50 tekens en het minimum is 1. Hierdoor kunnen er geen fouten optreden met te lange bonnamen.