Rekening voldoen

Indien je gebruik maakt van een pas met een limiet waar je de bestellingen mee registreert, dan kan je deze later voldoen, oftewel afrekenen.

Bekijk hieronder de instructievideo! Onder de video staat de uitleg ook in tekst en beeld.

Hoe doet je dit?

Stap 1:

Om een rekening te voldoen, druk je eerst op de knop 'Saldo'.

Let op: Indien je gebruik maakt van de bonmodule en/of de functie 'rekeningen op naam' zal er nog een tussenscherm verschijnen).

Stap 2:

Haal de pas door de paslezer. Zie onderstaande afbeelding. Het (negatieve) saldo verschijnt. Optioneel kan een bon uitgeprint worden van de op die dag bestelde producten en het totaal bedrag. Als je dat wilt, druk je op de knop 'Dagbon'. Klik vervolgens op 'Voldoen'.

Er zijn drie manieren om de rekening te voldoen:

1. Geen splitsing

De rekening wordt in één deel afgerekend. Kies de betaalwijze.

2. Splits in..

Wanneer je kiest voor deze optie, kan je de rekening alleen in gelijke delen afrekenen. Zie hieronder de afbeelding. Iedereen kan op zijn of haar eigen manier afrekenen.

3. Open bedrag

Zie de onderstaande afbeelding. Voer het bedrag in dat op dat moment afgerekend moet worden en klik op 'OK'. Kies vervolgens de betaalwijze.

Het saldo kan met de getoonde betaalmogelijkheden voldaan worden (dus ook met een andere (knltb-) pas.

Tennisclubs die werken met competitiepassen: Let op dat de dagbon die geprint wordt van de gehele dag is. Het is dus niet raadzaam de pas 2 keer op 1 dag uit te geven.