Pas registreren met CVC code

Indien je een CVC code op de clubcard hebt staan dan kan je hem registreren (aan jezelf koppelen) via www.mijnlcs.nl.

Stap 1:

Ga naar www.mijnlcs.nl. Je komt op onderstaande pagina:

Stap 2:

Je kiest voor de knop “Registreer”, linksonder. Vervolgens verschijnt het onderstaande scherm:

Stap 3:

Kies voor “Betaalpas”. Vervolgens kom je in onderstaande pagina:

Stap 4:

Vul je e-mailadres in en druk op “Volgende". Vanuit het systeem wordt nu een e-mail verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Stap 5:

Klik op de link in de e-mail om je account te activeren. Vervolgens kom je in onderstaande pagina:

Stap 6:

In dit veld dien je het clubcardnummer en de CVC code in te vullen, gevolgd door jouw persoonlijke gegevens. Ga akkoord met de voorwaarden en druk op “Registreer”. Vervolgens kom je in onderstaande pagina. Je bent ingelogd en kan gebruik maken van het systeem.