Verschillende categorieën/producten per kassaterminal instellen

Als je op de ene kassaterminal andere producten wilt verkopen dan op je tweede kassaterminal, dan is dit mogelijk! Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je op de kassa, die in de keuken staat, enkel de categorieën wilt tonen die keukenproducten bevatten.

Hoe doe je dit?

Stap 1:
Log in als super-user in de beheeromgeving en ga naar het tabblad 'Klantinstellingen - Terminals'.

Stap 2:

Druk op het potloodje voor de kassaterminal die je wilt bewerken:

Stap 3:

Onderaan de pagina zie je ‘Algemene terminal instellingen’, 'Productcategorie tonen'.

Stap 4:

Druk op KLA en selecteer 'Gebruik een selectie'. Geef aan welke categorieën je wel op deze kassaterminal wilt tonen.

Let op: Om de wijzigingen in werking te laten treden, is het noodzakelijk om eerst de betreffende kassaterminal af te melden en vervolgens weer aan te melden.