Hoe werkt een VX820ITS?

De pinautomaat VX820ITS is een pinautomaat die op een andere manier werkt dan de traditionele pinautomaten.

Enkele kenmerken van de VX820ITS:

• Heeft geen moederterminal zoals de VX520
  • Is direct verbonden met een internetkabel (via de router)
  • Kan geen bonnetjes printen op de VX820, enkel via onze eigen bonnenprinter
  • Geen open bedragen mogelijk
  • Heeft een VAST IP nodig om aangestuurd te worden vanuit de kassa

Tijdens de installatie zet de servicemedewerker een VAST IP in de VX820ITS. Dit houdt in dat de VX820ITS te alle tijde dit IP-adres van de router moet krijgen. Dit is van belang omdat de kassa moet weten naar welk IP-adres het bedrag verzonden moet worden.

Als er geen VAST IP in zou staan, dan is het mogelijk (zeker als de stroom eraf gaat) dat de VX820 een ander IP-adres krijgt en het dan niet meer mogelijk is voor de kassa om dit te benaderen.

Het is van belang voor jou als klant dat je er rekening mee houdt dat als er een nieuwe internetprovider wordt gekozen op jouw locatie, er een grote kans bestaat dat de VX820ITS opnieuw geconfigureerd moet worden. Dit moet omdat er een grote kans is dat er een ander subnet actief wordt waarop de kassa aangemeld wordt.

Ons advies is om ons hier tijdig van op de hoogte te stellen. Wij kunnen, samen met jou, de VX820ITS opnieuw configureren met een VAST IP.

Aansluiting VX820ITS

Aan de VX820ITS zit een zwarte kabel waarin je de stroom aansluiting monteert, evenals de internet (UTP) kabel. Je steekt de internetkabel in de poort genaamd ETH. Stroom gaat in de andere zijde. Let op de ETH - internetkabel dient te worden ingeprikt in de router/switch (en dus niet in de kassa).