Credits Detail - omzet per dag

In dit onderdeel kan je de omzet zien voor een specifieke dag in de week.

Hieronder de stappen om te achterhalen wat de omzet is op een dinsdagavond.
In de filter geef je een periode en een tijdstip aan.
Vervolgens klik je op het groene pijltje achter 'dag'. Vervolgens selecteer je de gewenste dag in de week.
(om de lijst met opties te sluiten klik je nogmaals op het groene pijltje)
Daarna selecteer je 1 of meerdere (kassa) terminals.
Om het overzicht te genereren druk je op zoeken.
Vergeet niet om de X-as en de Y-as te bepalen.
Je kunt slechts twee labels tegelijk tegen elkaar afzetten.
Uiteraard kan je de resultaten ook exporteren naar Excel.

Let op! De rapportages die je hier opvraagt, kunnen vrij zwaar zijn voor de database. Hierdoor kan het opvragen wat langer duren of in sommige gevallen helemaal niet lukken. Het kan helpen om gebruik te maken van kortere intervallen.

Mocht je op zoek zijn naar een zeer specifieke rapportage die je hier of elders niet kunt krijgen, kan je altijd via de Kassa Coach een verzoek indienen.