Emballageproduct aanmaken

Om een emballageproduct aan te maken moet je de volgende stappen doorlopen:

Stap 1:
Navigeer naar 'Voorraadbeheer > Emballage'

Stap 2:
Klik op 'Emballageproduct toevoegen' om een nieuw emballageproduct aan te maken.

Stap 3:
Onderstaand scherm verschijnt. Voer de gegevens in.

Naam: De naam van het emballageproduct.
Prijs: De prijs van het emballageproduct.
Leverancier: Kies hier de leverancier waaraan het emballageproduct gekoppeld moet worden.
BTW tarief: Kies hier het btw-tarief dat aan het betreffende emballageproduct gekoppeld moet worden.

Stap 4:
Klik op ´Opslaan'. Het emballageproduct is nu aangemaakt en wordt weergegeven.