Verkoopproduct koppelen aan inkoopproduct

Om een (nieuw) verkoopproduct aan een (bestaand) inkoopproduct te koppelen ga je naar 'Voorraadbeheer > inkoopproduct' en volg je de volgende stappen.

Stap 1:
Klik op het bewerkenknopje voor het betreffende inkoopproduct.

Stap 2:
Klik in scherm 'Inkoopproduct bewerken' op ´Verkoopproduct toevoegen'. Er verschijnt een extra regel ´Verkoopproduct´

Stap 3:

Selecteer het verkoopproduct uit het drop down menu en bepaal het aantal basisunits dat van de voorraad moet worden afgetrokken bij verkoop van het (nieuwe) verkoopproduct.

Stap 4:

Druk op 'Opslaan'.

Het (nieuwe) verkoopproduct is nu gekoppeld aan een (bestaand) inkoopproduct. Wil je een verkoopproduct aan een nieuw inkoopproduct koppelen? Lees dan het artikel 'Hoe maak ik een inkoopproduct aan?