Verwerken bestelling die niet via systeem is besteld. (voorraadbeheer)

Om een bestelling in te voeren waarbij je geen gebruik maakt van de bestel-e-mails uit het systeem neem je de volgende stappen:

Stap 1:
Ga naar het tabblad 'Voorraadbeheer > Inkoop' en klik op .

Stap 2:

Vul in de grijze invulvelden onder 'Aantal te bestellen inkoopproducten' de inkoopproducten in die je hebt ontvangen. Klik vervolgens op

Stap 3:
Het volgende scherm verschijnt:

Je kunt per inkoopproduct aan de rechterkant nog aangeven of er eventueel kortingen zijn.

Stap 4:

Klik hierna op 'Directe ophoging van de voorraad' en vervolgens op 'OK'.

Er word nu direct een bestelling aangemaakt in het tabblad 'Bestellingen' en deze bestelling wordt meteen als compleet aangemerkt. De voorraad is dus direct opgehoogd.