Installeren kabels kassa (versie POS-310)

In het onderstaande filmpje kan je direct zien hoe je de kabels moet aansluiten.

Ook hebben we een afbeelding met uitleg gemaakt.

Instructie afbeelding met uitleg:

1. De kassaladepoort. Let op! Wanneer je hem verkeerd plugt, levert dit problemen op. De kabel heeft twee verschillende kanten. De kant 'Cashdrawer' moet in de kassalade. De andere kant met 'printer' in de kassa. Steek hem niet in de internetpoort (3), dit kan kortsluiting veroorzaken.

2. Hier gaat de USB kabel van de bonnenprinter in. De andere USB poort wordt niet gebruikt.

3. De LAN-poort voor de UTP-internetkabel.

4. 2x USB-poort. Deze poorten zijn optioneel voor als je een combinatie PIN hebt. Deze kan direct worden gekoppeld aan onze kassa. En de andere voor de paslezer wanneer je met clubcards werkt.

5. Compoort1 (alleen gebruikt voor seriële koppelingen van de pin vx520 in combinatie met vx820).

6. Compoort2, USB-poort en de printeraansluiting worden niet gebruikt.

7. Compoort3, deze wordt gebruikt voor de seriële aansluiting van de vx820 pinautomaat (let op dit is alleen bij een seriele aansluiting). De vx820 wordt normaliter via het netwerk ingesteld.

8. De VGA-kabelaansluiting is optioneel en voor gebruik van onze 10inch klantendisplay.

9. Voedingskabel van de kassaterminal.