Op rekening kopen / Op naam kopen - instellen

Als je de mogelijkheid wilt hebben om bestellingen op naam af te laten rekenen, dan kunnen we deze module voor je activeren. Vraag je accountmanager of deze betaalmogelijkheid in je pakket valt.

Wanneer deze is geactiveerd zullen de rekeningen van desbetreffende personen nog wel zichtbaar gemaakt moeten worden in de kassa.

Hoe doe je dit?

Stap 1:

Ga naar het tabblad 'Gebruikersbeheer - Gebruikers' en zoek de naam van de gebruiker van de rekening.

Stap 2:

Klik op het groene potloodje (bewerken) en klik daarna bovenaan op het tabblad 'Rekening'. Zie hieronder het voorbeeld.

Stap 3:

Klik daarna weer op het groene bewerken potloodje zodat de rekening van deze gebruiker opent. Je kunt dan de optie ´Op naam kopen toestaan´ aanvinken.

Indien je ook nog de functie 'Standaard in op naam overzicht' aanvinkt, dan zal deze altijd in achter de knop 'Op Rekening' op de kassa zichtbaar zijn. Laat je deze uit staan, dan kan de rekening wel gezocht worden maar wordt hij niet direct getoond.