De melding "Onbekende Betaalpas"

Als uw club of vereniging gebruik maakt van onze Clubcards of de KNLTB-passen kunt u de onderstaande melding op de kassaterminal of tablet in beeld krijgen.

Er zijn een tweetal redenen die verklaren dat u deze melding krijgt.

1. De pas is niet bekend in de database. Bijvoorbeeld niet gekoppeld aan een rekening of gebruiker.

2. Wellicht is de pas niet van uw club of vereniging.

Oplossingen;

1. U kunt voor de zekerheid de kassaterminal één keer afmelden en weer aanmelden. Let op! U dient met de kassa verbinding te hebben met internet.

2. Via de BackOffice (lecredit.nl) controleren of de pas op de juiste manier ingeladen en gekoppeld is aan een rekening en gebruiker. Indien dit het geval is, stap 1. herhalen.

Mocht dit niet werken kunt u altijd een e-mail sturen aan help@lecreditsportif.nl of vraag stellen via de KassaCoach.