Overzicht van opwaarderingen

Onder de het tabblad 'Rapportage - Mutaties Rekeningen' kun je precies zien met hoeveel en hoe rekeningen en passen zijn opgewaardeerd. Zo zie je bijvoorbeeld hoeveel er in een bepaalde periode via iDeal, met contant geld of via PIN is opgewaardeerd.

Hieronder zie je het een overzicht van de totale op- en afwaarderingen via de kassaterminal. Opgesplitst in handmatig (via de beheeromgeving), contant en PIN.

Onder de het tabblad 'Rapportage – Online opwaarderingen' kan je een overzicht vinden van de opwaarderingen met iDEAL via www.mijnkniponline.nl.

Tip: Door op de groene pijltjes achter de “aantal transacties” te klikken krijg je een gedetailleerd overzicht van de transacties.