Overzicht van opwaarderingen

Onder de tab Rapportage in de beheeromgeving kan je precies zien met hoeveel en hoe rekeningen en passen zijn opgewaardeerd. Zo zie je bijvoorbeeld hoeveel er in een bepaalde periode via iDeal, met contant geld of via PIN is opgewaardeerd.

Onder de sub-tab Rapportage – Mutaties rekeningen staat een overzicht van de totale op- en afwaarderingen via de kassaterminal. Opgesplitst in handmatig (via de beheeromgeving), contant en PIN.

Onder de sub-tab Rapportage – Online opwaarderingen kan je een overzicht vinden van de opwaarderingen met iDeal via www.mijnkniponline.nl.

Tip: Door op de groene pijltjes achter de “aantal transacties” te klikken krijg je een gedetailleerd overzicht van de transacties.