Twee periodes vergelijken

Via het tabblad "Credits uitgesplitst" kan je een bepaalde periode selecteren waarin je de omzet uitgesplitst wilt zien. Deze lijst kunt u exporteren naar Excel. Vervolgens selecteer je de begin- en einddatum waarvan je de gegevens wilt vergelijken en exporteert ook deze lijst.

Op deze manier kan je gemakkelijk zien welke omzet je in de ene periode hebt gedraaid ten opzichte van een andere periode.