Twee periodes vergelijken

Via het tabblad 'Rapportage - Credits uitgesplitst' kun je een bepaalde periode selecteren waarin je de omzet uitgesplitst wilt zien.

Vul de de begin- en einddatum in en druk op de knop 'Zoeken'. Dit zoekresultaat kun je daarna exporteren naar Excel. Vervolgens selecteer je de begin- en einddatum van de andere periode en exporteert ook deze lijst.

Op deze manier kan je gemakkelijk zien welke omzet je in de ene periode hebt gedraaid ten opzichte van een andere periode.