Een competitiepas aanmaken

Veel tennisclubs hebben de mogelijkheid om af te rekenen met de KNLTB-pas.

Je kunt de uitspelende teams ook de mogelijkheid geven om met de standaard witte passen van Le Credit Sportif af te laten rekenen. Je kunt dan competitiepassen aanmaken.

Hoe doe je dit?

Stap 1:
Ga naar het tabblad 'Gebruikersbeheer - Gebruikers' en klik onderaan op de knop1._gebruiker_toevoegen.JPG

Stap 2:
Vul de verplichte gegevens (zie *) in zoals hieronder in het voorbeeld te zien is.

Stap 3:
Klik daarna onderaan op de knop 3.JPG. Onderstaand scherm verschijnt:

Stap 4:

Typ het pasnummer in van de pas die je wilt koppelen en selecteer de juiste pas, zoals in het onderstaande voorbeeld en klik daarna op 'Opslaan'.

Stap 5:

Onderstaand scherm verschijnt. De pas is gekoppeld. We willen de pas nu nog een limiet geven, zodat het uitspelende team tot een bepaald bedrag kan bestellen en later op de dag kan afrekenen. Indien het limiet bereikt is kan er niets meer besteld worden. Ondertussen kan de rekening natuurlijk ook afgerekend worden.

Stap 6:

Klik op het bewerken knopje (het groene potloodje) voor het rekeningnummer. Je komt in het 'rekening bewerken scherm', zie onderstaande afbeelding. Vul bij 'Limiet verhogen' het bedrag in tot waar het uitspelende team kan bestellen. Klik daarna op 'Opslaan' en de pas is klaar voor gebruik. Let op: Je dient de kassa wel een keer af te melden en weer aan te melden voordat de pas werkt.