Wachtwoord wijzigen

Indien je je wachtwoord wilt wijzigen, kan je dit eenvoudig doen via je persoonlijke account Mijn KNIP Online.

Wanneer je eenmaal bent ingelogd via www.mijnkniponline.nl klik je op Instellingen. Vervolgens klik je op Mijn Gegevens.

Hierna kan je je gegevens aanpassen, waaronder je wachtwoord. Vergeet niet rechtsonder op 'Opslaan' te klikken!

NB: Voor beheerders die een rol hebben binnen de beheeromgeving (bijvoorbeeld Superusers) geldt hetzelfde. Je kunt vanuit de beheeromgeving via de knop Mijn KNIP Online linksboven in je scherm, schakelen naar Mijn KNIP Online.