Wachtwoord vergeten

Indien je je wachtwoord bent vergeten, kan je heel eenvoudig een nieuw wachtwoord toegezonden krijgen.

Je gaat naar www.MijnLCS.nl en klikt op Ik kan niet Inloggen!

Het volgende scherm verschijnt maak hier een keuze voor de inlogmethode hierna ontvangt je een mail op het bij ons bekende e-mail adres.Opnieuw_aanvragen_Wachtwoord.JPG

Indien je een wachtwoord wilt wijzigen, kan je dit artikel lezen: Wachtwoord wijzigen