Op rekening kopen / bestellen op naam

Let op: U heeft voor deze functie de clubcardmodule nodig. Heeft u deze niet? Neem contact op met ons!

Het is mogelijk om bestellingen op naam te doen. Er wordt op deze manier direct afgerekend maar zonder clubcard, pinpas of contant geld.

Hoe doet u dat?

Stap 1:

Eerst moeten er in de beheeromgeving wel wat instellingen worden doorgevoerd.
Hoe u dat doet, leest u hier: Op naam kopen instellen.

Stap 2:

Sla de bestelling aan en druk op betaal. U krijgt nu het scherm met de diverse betaalmogelijkheden die bij u staan ingesteld.

Stap 3:

Klik op de knop 'Op rekening'. Het volgende scherm verschijnt. In het linker deel van het schema kunt u de rekening zoeken op naam. In het rechterdeel ziet u al een aantal gebruikers in een lijst staan. Dit zijn gebruikers waarbij ook de functie 'Standaard in op naam overzicht' is aangevinkt. Zie artikel 'Op naam kopen instellen'.

Wanneer u een naam aanklikt of eerst een naam opzoekt in het linkerscherm en deze dan aanklikt, zal de knop 'Betaal' groen worden en kan de bestelling op rekening geplaatst worden.