Transactiekosten online opwaarderen doorberekenen aan lid

Automatisch worden de transactiekosten per onlineopwaardering door de club betaald.

Maar je hebt de mogelijkheid om deze kosten automatisch door te berekenen aan de gebruiker.

Hoe doe je dit?

Ga naar het tabblad 'Klantinstellingen - opwaardeermogelijkheden'. Daar zie je dat al jouw facturatiegegevens al staan ingevuld.

Onder het kopje 'Online betaalmethoden' zie je per betaalmogelijkheid een optie 'Kosten in rekening gebracht voor een transactie'. Je kunt daar het bedrag of een percentage invullen. Vergeet niet op 'Opslaan' te klikken.