De kassa gaat niet aan (scherm is zwart)

• Indien de kassa niet aangaat, verifieer eerst of de stekkers goed in het stopcontact zitten. Controleer ook of de adapter (tussen de kassa en de stekker) correct zit aangesloten.
  • Sluit de kassa aan op een ander stopcontact
  • Brandt het groene lichtje aan de rechterkant van de kassa (model POS400II?) Dan staat de kassa aan, en staat de kassa mogelijk in een screensaver stand. Raak hiervoor het scherm aan.
  • Controleer of er een groen lampje brandt op de stroomadapter. Brandt er een groen lampje, dan zit mogelijk de kabel niet goed in de kassa.

Heeft u bovenstaande gecontroleerd, neemt u dan contact met ons op.