Heartbeat terminals

Om te kijken welke versie je hebt van onze software ga je naar onze beheer omgeving - www.lecredit.nl.
Hier zie je bij Welkom -> Heartbeat terminals welke versie je hebt en wanneer jouw kassa voor het laatst online is geweest.

Voorheen heette deze pagina "Welkom > Heartbeat". Dit is aangepast. Door de komst van de virtuele terminals hebben we de pagina "Heartbeat terminals" genoemd. Daarnaast hebben we een aantal filter opties toegevoegd:

• “Terminalgroep”: door hier een terminalgroep te kiezen worden alleen terminals uit die groep in de heartbeat getoond.
  • “Versie”: hier kan je “kleiner dan”, “gelijk aan” of “groter dan” selecteren. Vervolgens kan je een versienummer invoeren. Hierdoor worden alleen kassaterminals getoond met een software versie die aan die voorwaarde voldoet.
  • “Datum online”: Standaard wordt een terminal groen weergegeven als hij in de laatste +/- 7 minuten nog online is geweest. Door de “Datum online” instelling aan te passen, kan je ervoor zorgen dat terminals die na de ingesteld datum / tijd online zijn geweest, groen weergegeven worden.
  • “Toon alleen terminals online na”: met deze filter kan je ervoor zorgen dat alleen terminals getoond worden die na de ingestelde datum online zijn geweest. Dit is dus anders dan de “Datum online” instelling. Die bepaalt alleen de kleur van een terminal. Deze instelling bepaalt of de terminal überhaupt getoond wordt in het overzicht.
  • “Alleen tonen als”: hier kan je selecteren welke terminals je wilt zien: offline terminals, online terminals of beiden (door niets te selecteren).