Gebruikersnaam omzetten naar e-mail Login

Onlangs hebben wij de manier van inloggen aangepast voor MijnLCS. Je kunt nu namelijk met één E-mail Login meerdere rekeningen beheren. Bijvoorbeeld rekeningen van familieleden. Ook wanneer je bij meerdere verenigingen lid bent kun je nu eenvoudig wisselen van vereniging onder één E-mail Login.

De eerste keer zal je jouw Gebruikersnaam moeten veranderen in een E-mail Login. Hoe doe je dit?

Ga naar mijnLCS.nl en log in met je Gebruikersnaam en wachtwoord.

Je krijgt een melding met informatie over deze omzetting van Gebruikersnaam naar E-mail Login. Klik op 'Ga verder'.

In het volgende scherm wordt je e-mailadres direct ingevuld. Wanneer je dit e-mailadres ook wilt gebruiken voor je E-mail Login, klik je op 'Volgende'. Je kunt er hier nog voor kiezen om een andere e-mailadres te gebruiken.

In het volgende scherm kun je de overige informatie invullen. Je vult tweemaal het wachtwoord in. Dit wachtwoord mag een nieuw wachtwoord zijn, maar mag ook je oude wachtwoord zijn. Het wachtwoord dient minstens 6 tekens te bevatten met minimaal 1 hoofdletter.

De velden 'Voornaam' en 'Achternaam' verplicht. Vergeet niet akkoord te gaan met de algemene voorwaarden onderaan de pagina.

Nadat je op 'Opslaan' hebt geklikt, kom je weer terug bij het inlogscherm met de melding dat er een verificatie e-mail is verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Je kunt nu dus nog niet inloggen. (Zie de afbeelding hieronder).

Je krijgt de melding "Je account is geactiveerd, je kunt nu inloggen". Je kunt nu inloggen met je e-mailadres en het wachtwoord die je bij de vorige stappen heeft ingevuld.

Na het inloggen kom je in de vertrouwde omgeving terecht van MijnLCS.

Indien je jouw e-mailadres ook hebt gebruikt bij andere gebruikersnamen (bijv. bij familieleden), dan kun je deze hier direct koppelen. Hoe dat werkt, lees je hier.