Extra accounts / rekeningen koppelen aan je e-mail login

Wanneer je een eigen E-mail Login hebt aangemaakt, kun je er meerdere rekeningen aan koppelen. Denk bijvoorbeeld aan de rekeningen van jouw kind(eren) of jouw team.

Er zijn twee gevallen:

1. Het account dat je wilt koppelen staat geregistreerd met hetzelfde e-mailadres als jij.

2. Het account dat je wilt koppelen staat geregistreerd met een ander e-mailadres.

Hieronder wordt uitgelegd per geval hoe je iemand kunt koppelen aan jouw E-mail Login.

Het account dat je wilt koppelen staat geregistreerd met hetzelfde e-mailadres als jij.

1. Log in met je eigen E-mail Login. Wanneer je bent ingelogd zie je alle accounts die hetzelfde e-mailadres hebben als jezelf. (Indien aanwezig). Deze staan aan de linkerkant in een blauw blok. In dit geval is dat de rekening van Bram, zie afbeelding hieronder.

2. Je klikt dan op dit blauwe blok van zoon Bram.

3. In het volgende scherm zie je dan de gebruikersnaam van Bram. Je moet nog wel het wachtwoord invullen die bij deze gebruikersnaam hoort.

Weet je deze gegevens niet meer? Klik dan op de knop 'Ik kan niet inloggen'. Je kunt dan voor deze gebruikersnaam opnieuw een wachtwoord aanmaken en deze later hier weer invullen.

4. Klik daarna op 'koppelen'. Je komt nu in het beginscherm en ziet links twee blauwe blokken: je eigen rekening en de extra gekoppelde rekening.

Het account dat je wilt koppelen staat met een ander e-mailadres geregistreerd.

1. Log in met je eigen E-mail Login. Wanneer je bent ingelogd zie je alle accounts die hetzelfde e-mailadres hebben als jij. Deze staan aan de linkerkant in een blauw blok. Wanneer je een account wilt koppelen dat geregistreerd staat met een ander e-mailadres, dan klik je op het gele blok 'koppel extra account'.

2. Je zal dan de gebruikersnaam en het wachtwoord van deze rekening moeten invullen. Klik daarna op 'Koppelen'.

Wanneer je deze gegevens niet weet, zal je deze eerst moeten opvragen bij de gebruiker waarvan je de rekening wilt koppelen.