Wat houden de balletjes/cijfers linksboven in op een pinautomaat

Linksboven in het scherm van de pinautomaat zul je bolletjes met getallen zien. Deze geven de communicatie status aan van een pinautomaat zodra deze iets probeert te doen (pinnen of installeren).

Wat geeft wat aan?

0 of 1: geen verbinding met het internet

3 of 4: wel verbinding, maar geen communicatie naar buiten toe. Denk aan geblokkeerde poorten of een router storing.

7, 8 of 9: verbinding is in orde, zou gepinned /geinstalleerd moeten kunnen worden.