USB paslezer aansluiting

Als u gebruik maakt van ons passen systeem dan kunt u zelf de paslezer via de USB poort aansluiten.

Dit kan op elke willekeurige USB poort aan de onderkant van uw kassaterminal (klik hier om na te gaan welk model u heeft).

Type Kassa - POS400

Zijn de USB poorten al in gebruik dan kunt u de paslezer aansluiten in de voet van de kassa:

Type Kassa - POS310

Na de aansluiting van de paslezer kunt u de terminal herstarten zodat de paslezer wordt herkent.