USB paslezer aansluiting

Als je gebruik maakt passen, dan heb je een paslezer nodig. Deze kun je zelf via de USB poort aansluiten.

Dit kan op elke willekeurige USB poort aan de onderkant van je kassa (klik hier om na te gaan welk model je hebt).

Type Kassa - POS400

Zijn de USB poorten al in gebruik dan kunt u de paslezer aansluiten in de voet van de kassa:

Type Kassa - POS310

Na de aansluiting van de paslezer kun je de kassa herstarten, zodat de paslezer wordt herkent.