Aanmaken KNIP code

Als je wilt inloggen in de KNIP app en zowel je e-mailadres als je gebruikersnaam zijn niet bekend dan kun je gebruik maken van een KNIP code. Deze moet wel ingesteld worden in de beheeromgeving, daarna kun je deze code als beheerder verspreiden naar de leden (of niet-leden).

Voor deze KNIP code kun je contact met ons opnemen. Le Credit Sportif moet namelijk eerst deze mogelijkheid in de klantgegevens doorvoeren voordat je de mogelijkheid krijgt om met de KNIP code te werken. Daarna kun je zelf in de beheeromgeving de KNIP code aanmaken bij Klantinstellingen - Instellingen. Je ziet aan de linkerkant 'KNIP code' staan (zie afbeelding hieronder). Je kunt de KNIP code zelf op actief of op uitgeschakeld zetten.

De club kan hier zelf ook een code invullen die vervolgens gebruikt kan worden.

Deze code kun je daarna aan iedereen geven om in te loggen. Wanneer leden en overige gebruikers al in de beheeromgeving staan, dan hoeft dit uiteraard niet meer.