Technische voorbereiding / afmetingen kassa en overige hardware

Technische voorbereiding

Om het installeren van de kassa en andere hardware mogelijk te maken, zal een aantal zaken voorbereid moeten worden. Voor de volgende apparaten moeten stroompunten aanwezig zijn:

• 1 x Kassaterminal
  • 1 x USB-(kassa) Bonnenprinter
  • 1 x LAN-(keuken) Netwerkprinter
  • 1 x Externe klantendisplay
  • 1 x PIN-terminal

Een aantal apparaten zal op het (internet) netwerk aangesloten moeten worden om met de centrale server of met elkaar te kunnen communiceren. Jullie zullen zelf op locatie het internet met de bijbehorende UTP-netwerkkabels moeten realiseren. Let op dat alle apparaten binnen hetzelfde netwerk aangesloten zijn. Voor de volgende apparaten dienen UTP-kabels aanwezig te zijn

• 1 x Kassaterminal
  • 1 x LAN-(keuken) Netwerkprinter (let op: n.v.t. bij een USB-printer)
  • 1 x PIN-terminal

Apparatuur

Zorg voor een droge, stabiele plek voor alle apparatuur. De volgende apparaten hebben de volgende afmetingen:

Kassaterminal

• Breedte: 40 cm
  • Diepte: 30 cm
  • Hoogte: 36 cm

Let op: wanneer gebruik wordt gemaakt van een interne magneetstripkaartlezer wordt deze aan de rechterzijkant van het scherm bevestigd. Het scherm wordt hierdoor 4 cm breder.

Kassalade

•  Breedte: 41 cm
  • Diepte: 42 cm
  • Hoogte: 12 cm

Bonnenprinter

• Breedte: 15 cm
  • Diepte: 20 cm
  • Hoogte: 14 cm