Aanvragen ING-transactieverwerking

PIN-terminal

Jullie hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van onze actie in samenwerking met de ING. Hieronder vind je de stappen die je moet ondernemen:

De vereniging is nog geen klant bij de ING:

• Ga naar het dichtstbijzijnde ING-kantoor en vraag het Verenigingen en Stichtingenpakket aan. Check altijd eerst of de juiste bestuursleden zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, want deze personen zijn de enige die dergelijke zaken kunnen regelen.

De vereniging is een bestaande klant van de ING:

• Klik hier om naar het aanvraagformulier van de ING te gaan.
  • Hier selecteer je de middelste optie “u heeft al een betaalautomaat”. Kies voor “aanvragen”.
  • Kies de optie "Acceptatie van betaalpassen (ik heb al een betaalautomaat)", omdat wij je pinautomaat leveren. En als je al pinautomaten aan je rekening hebt gekoppeld dan kies je voor "Ja", indien dit je eerste pinautomaat is dan kies je voor "Nee".
  • Kies je gewenste transactienbundel en klik op volgende
  • Vervolgens vul je de gegevens van de vereniging in. Onder het kopje gegevens betaalautomaat vullen jullie Le Credit Sportif in als automaatleverancier en het aantal bestelde automaten.
  • Vul het automaatnummer en controlenummer in (deze nummers staan vermeld in de e-mail).
  • Vervolgens klik je op “Naar uw wettelijke vertegenwoordiger(s)" en vervolg je het proces.
  • Belangrijk: Binnen enkele dagen ontvang je een nummer van de ING, een zogenaamd merchant ID.

Als je dit nummer naar ons terugstuurt kunnen wij de pinautomaat voor je in orde maken. Dit kan naar service@lecreditsportif.nl.