Installatie van de VX820ITS

De pinautomaat VX 820 ITS komt standaard helemaal klaargemaakt. Je hoeft enkel een internetkabel (UTP) in de ETH poort (zie afbeelding) te steken en de internetkabel (UTP) in het modem/router dan wel switch te prikken en de stroom aan te sluiten.
De RS232 poort wordt niet gebruikt.

Op de pinautomaat bevindt zich geen aan- of uitknop.
Wanneer je een bonnetje wil printen van de pintransactie, kun je dit doen door op de kassa Print Bon te klikken. Je kunt dan selecteren of je van de pintransactie een bon wil of van de transactie met producten die je hebt aangeslagen op de kassa.

Technische Specificatie
De VX 820 ITS heeft een vast IP-adres. Dit houdt in dat de pinautomaat altijd dit IP adres heeft, zodat de kassa kan communiceren met de pinautomaat.
Als er een nieuwe internetprovider of router geplaatst wordt, dan moet je er rekening mee houden dat de pinautomaat niet gaat werken. Wij zullen hiervoor dan vanaf afstand de pinautomaat een nieuw IP-adres moeten geven. Neem dus altijd contact op als je een andere internetprovider of router krijgt.