Wifi instellen op een VX680 pinautomaat (oude software)

Handleiding WIFI-netwerk instellen voor een VX-680

Stap 1: In het hoofdmenu komen

Om in het hoofdmenu te komen dient de terminal opnieuw opgestart te worden. De terminal kun je uitzetten door de STOP-knop lang ingedrukt te houden (de oplaadkabel dient hiervoor losgekoppeld te zijn). Door het lang indrukken van de OK-knop start de terminal weer op.

Zodra er in het scherm OPSTARTEN staat dient de volgende toetsencombinatie ingevoerd te worden:

* # OK OK OK (uitgeschreven: Sterretje, hekje OK OK OK).

Let op indien nieuwste software: 11.X

Artikel

STOP OK COR COR COR

Dit moet een aantal keer achter elkaar gedaan worden tijdens het opstarten, totdat het scherm met Hoofd Menu tevoorschijn komt.

Stap 2: Kies “MANAGER MENU”.

Stap 3: Voer het manager wachtwoord in
(Standaard ingesteld op 99999) en bevestig met <OK>.

Stap 4: Kies “Configureren”.

Stap 5: Kies “Terminal”.

Stap 6: Kies “Communicatie”.

Stap 7: Kies “Wifi”.

Stap 8: Kies “Zoek netwerken”.

Stap 9: Selecteer het gewenste netwerk.

Stap 10: Verbind met netwerk.

Stap 11: Als dit scherm verschijnt, dien je het wachtwoord van het netwerk in te voeren.
Voer het wachtwoord in en bevestig deze met <OK>.

Stap 12: De pinautomaat is verbonden met het WIFI-netwerk.

LET OP:

Wacht na het invoeren van een letter of leesteken 1 seconde voordat je het volgende karakter invoert.