Wegwerken kassa kabels

Onderstaand kun je zien hoe de kabels van de kassa weg te werken zijn. Door het wegwerken van de kabels voorkom je dat er kabels losgaan.

Stap 1:

Verwijder aan de achterkant van de kassa de zwarte klep. Dit doe je door met een kruisknop schroevendraaier de twee schroeven los te draaien.

Stap 2:

Verwijder het grijze klepje aan de achterkant door de twee zilveren draaipinnen los te draaien. Je kan nu de internet-, stroom-, en optioneel USB- en Paslezerkabel erdoorheen halen.

Stap 3:

Bevestig nu de kabels die je zojuist door de poot van het scherm hebt gehaald

Stap 4:

Vervolgens kun je het zwarte afdekklepje weer monteren door middel van de twee schroeven.

Monteer tot slot weer de grijze klep aan de achter.